Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου – Το καλωσόρισμα του Αλέξη Τσίπρα

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί η Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία είχε αποχωρήσει από την αντίστοιχη του ΜέΡΑ25 τον περασμένο Μάρτιο.

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού.

Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία!», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγελική Αδαμοπούλου ήταν η δεύτερη βουλευτής, μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου, που αποχώρησε από το ΜέΡΑ25, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 και σταδιακά μέχρι σήμερα, το ΜέΡΑ25 να μεταμορφώνεται εσωτερικά από πολυσυλλεκτική και πολυφωνική συλλογικότητα σε μια κλειστή λέσχη εκλεκτών. Δυστυχώς, η ίδια η ηγεσία του ΜέΡΑ25 και συγκεκριμένα αρεστά της στελέχη επιχειρούν καθημερινά, αυταρχικά κι αυθαίρετα να επιβάλλονται δίχως διάλογο και δίχως διαδικασίες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την επιστολή, μάλιστα, ανεξαρτητοποίησής της την είχε στείλει στον Κωνσταντίνο Τασούλα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Πλέον η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει 87 βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου