Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Την άλλη εβδομάδα Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ - Ξεκινά η δημοσιοποίηση των πρώτων ονομάτων υποψηφίων βουλευτών

Στη διάταξη των δυνάμεών του ενόψει των επικείμενων εκλογών, που όλα δείχνουν πως θα γίνουν μέσα στην άνοιξη, προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 28 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που θα συζητήσει και θα συμφωνήσει στα πρώτα ονόματα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κάποια εξ αυτών, μάλιστα, ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν πριν την Πρωτοχρονιά, αν και ο κύριος όγκος των υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως μετά τις γιορτές προκειμένου να σηματοδοτηθεί η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Η συγκρότηση των υποψηφίων βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανανέωση και τη μεγάλη συμμετοχή των γυναικών, ενώ η ανανέωση θα σηματοδοτηθεί -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- σε απόλυτο βαθμό με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που συγκροτεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και κρατά ως εφτασφράγιστο μυστικό τις βασικές επιλογές του.

Η προσχώρηση της ανεξάρτητης βουλευτού, προερχόμενης από το ΜέΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου δεν θα είναι η μόνη κίνηση σε υψηλό επίπεδο, αν και με τη συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να ενταθούν οι επιθέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου