Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Τι λέει ο Τσίπρας για τη μάχη Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στον δεύτερο γύρο

Το όνομα του Αλέξη Τσίπρα μπήκε ξανά στο προσκήνιο με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και δη αυτές του δεύτερου γύρου, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.


Στηρίζει ή όχι κάποιον από τους δύο υποψηφίους ο Αλέξης Τσίπρας;


Στο ερώτημα αυτό απαντά, μετά τα όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν, ο Θανάσης Καρτερός με άρθρο του στην Αυγή.

«Ο Τσίπρας δήλωσε ότι θα παραμείνει και παραμένει στεγανά ουδέτερος. Πειθαρχούμε σε ό,τι αποφασίσουν τα μέλη μας, αυτή είναι η αμετακίνητη άποψή του.

Δεύτερον, το τελευταίο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί είναι ότι οργάνωνε στη διαδρομή του οποιουδήποτε είδους συνωμοσίες εσωκομματικού τύπου, ή ότι χρησιμοποίησε βολικές θεωρίες περί εχθρών εντός των τειχών. Σιγά μην το κάνει τώρα.


Και τρίτον, αυτό που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι τον ενδιαφέρει είναι η ενότητα και το αύριο του κόμματος. Καμιά ανοχή στην εμπάθεια, τις ακρότητες, τους ποικίλους ρατσισμούς και την τοξικότητα», αναφέρει στο άρθρο του ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και προσθέτει: «Και μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε, ξέροντας τη διαδρομή του, ότι αυτό που ζητά και περιμένει είναι να στηρίξουν όλοι από Δευτέρα, χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους, αυτόν ή αυτή που τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξουν.

Χωρίς τεχνητούς φόβους και με γνήσιο πάθος…»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου