Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Μαραθώνια τηλεδιάσκεψη της «ομάδας Αχτσιόγλου» – Αγωνία για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Πάνω από 5 ώρες είχε διάρκεια η τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε χθες από το μπλοκ των υποστηρικτών της Έφης Αχτσιόγλου. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία μελών της ομάδας «6+6», αλλά και της «Ομπρέλας», τα οποία μάλιστα πήραν και τον λόγο.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της «ομάδας Αχτσιόγλου» συζητήθηκε εκτενώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία προς το Συνέδριο και η παρουσία που θα έχουν το επόμενο διάστημα τα στελέχη της στο πλαίσιο της υπεράσπισης της δημοκρατικής κομματικής λειτουργίας, καθώς και ο πολιτικός προσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ.


Γενικώς, αγωνία για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.


Επίσης, ακούστηκε πως πρέπει η επόμενη μέρα στο κόμμα να μην χαρακτηρίζεται από εσωτερικές διαμάχες, αλλά και εκκαθαρίσεις. Άπαντες στο μπλοκ περιμένουν τη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου εκεί θα ακουστούν όλες οι εξελίξεις και φυσικά οι διαφωνίες.

Η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε με την εισήγηση της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος. Τον λόγο, επίσης, έλαβε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου