Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Νέο χτύπημα με δηλητήριο σε ζώα στη Ρόδο


Photo for this article
Μακάβριο θέαμα αντίκρισε φιλόζωη γυναίκα το πρωί της Κυριακής 24.07 στην πρώην χωματερή (πλησίον Ιντερμπετόν), με σκυλιά, γατιά ακόμη και κοράκι να είναι νεκρά από ισχυρό δηλητήριο.
Τα σκυλιά και τα γατιά που βρίσκονταν στην περιοχή και τα φρόντιζαν 3 φιλόζωοι έπεσαν θύματα υπανθρώπων. Δύο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά, σε τραγική κατάσταση με αίμα να ρέει από μύτη και στόμα.
Ένα γατάκι δεν πρόλαβε καν να μετακινηθεί απ' το σημείο της θανατηφόρας ουσίας και ξεψύχησε δίπλα στα πιατάκια που είχαν τοποθετήσει φιλόζωοι για τα ζώα.

Ο άρρωστος δράστης είχε το θράσος να ρίξει τη δηλητηριασμένη τροφή μέσα στα συγκεκριμένα δοχεία, με αποτέλεσμα τα ζώα που γνώριζαν ότι εκεί βρίσκουν την τροφή τους να μετακινηθούν κατευθείαν προς το σημείο! Ακόμα και ένα πεινασμένο κοράκι έπεσε θύμα!
Το άψυχο σώμα μιας γάτας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για νεκροψία, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου καθώς και το είδος της θανατηφόρας ουσίας.

Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί "άρρωστοι δολοφόνοι" ζώων που έχουν μορφή ανθρώπου και πάσχουν ψυχικά, με αποτέλεσμα τα οικογενειακά, οικονομικά, σεξουαλικά και άλλα προβλήματά που τους απασχολούν να τους μετατρέπουν σε δολοφόνους αθώων ζώων, που την ώρα της αποτρόπαιης πράξης τους, νιώθουν ανακούφιση γιατί γλυτώνουν από την ενόχληση που πιστεύουν ότι τους προκαλούν τα ζώα.
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με αυτά τα άτομα που πέραν του τι προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιες πράξεις, το περιβάλλον τους οφείλει να τους συμπαρασταθεί για να αποβάλουν το μίσος που κουβαλούν μέσα τους για τα ζώα, μίσος που οφείλεται στην έλλειψη ψυχικής ισορροπίας.
newskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου