Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Βερτίσκου του Δήμου Λαγκαδά


από το Γραφείο Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση κατοίκων , το Σάββατο 20 Αυγούστου στο...
Πολιτιστικό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Βερτίσκου. Σύσσωμη η νέα Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Βερτίσκου ήταν εκεί για να ενημερώσουν τους....
κατοίκους του χωριού για τον προγραμματισμό της Διοίκησης , αλλά και για να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα και προβληματισμό τους.  Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης στην ομιλία του, ανακοίνωσε στους δημότες την έναρξη λειτουργίας των ξενώνων Βερτίσκου, μια προσωπική του δέσμευση που γίνεται πράξη με τα εγκαίνια του χώρου στις 5 Σεπτεμβρίου 2011. Πρόκειται για ένα έργο που όπως τόνισε, θα ενισχύσει την οικονομική δραστηριότητα και θα δώσει ξανά ζωή στην περιοχή.

Στη συνέχεια εξήγγειλε την διάνοιξη της υπ΄αριθ. 13 επαρχιακής οδού , η οποία περνώντας από τα χωριά Φλαμούρι, Σεβάστεια, Χωρούδα, θα συνδέει την περιοχή του Σοχού με τον Λαχανά. Τέλος, ο κ. Αναστασιάδης μίλησε για την βελτίωση των υποδομών του χωριού, όπως είναι ύδρευση και το οξύ πρόβλημα της αποχέτευσης που απασχολούν τα τελευταία χρόνια τους κατοίκους της περιοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου