Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Κουρουμπλής: «Η Αριστερά δεν πρέπει να πετά πέτρες, αλλά να αποκτήσει κυβερνητικό λόγο»


  
Κουρουμπλής: «Η Αριστερά δεν πρέπει να πετά πέτρες, αλλά να αποκτήσει κυβερνητικό λόγο»
«Ο λαός απαιτεί μια Αριστερά εναλλακτική, με ευρύτερο πολιτικό λόγο και κυβερνητικό πρόγραμμα, και όχι μια Αριστερά καταγγελτική που πετά πέτρες» υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε
εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία υποστήριξε ότι «στην ομιλία του, θα πει ότι ο λαός απαιτεί μια Αριστερά με κυβερνητικό πρόγραμμα και ευρύτερο πολιτικό λόγο, διότι αυτό θα δώσει μια ελπίδα και θα κινητοποιήσει τις δυνάμεις για κάτι καλύτερο».

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε ότι «είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο και τη νεολαία του. Ακόμη και στην κατοχή υπήρξε ελπίδα, γι’ αυτό υπήρξε και αντίσταση» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής, υπογράμμισε ότι συζητάει και με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Δημαράς ενώ όπως δήλωσε, είχε και μία συνάντηση με τον κ. Οικονόμου. Μάλιστα, ο κ. Δημαράς σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, βλέπει θετικά τη δημιουργία μιας πρωτοβουλίας που θα μιλήσει οργανωμένα, ενώ τάχθηκε κατά της απευθείας προσχώρησης στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση, όπου θα παραβρεθούν άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, του πνεύματος και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως δήλωσε «πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή η απόκλιση του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, άφησε ένα κενό που πρέπει να εκφραστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου