Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: Χρειάζεται νηφαλιότητα, ψυχραιμία κι ενότητα


Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Κατά την είσοδό του ο Γ. Παπανδρέου είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Όλη αυτήν την περίοδο δίνουμε μία πολύ μεγάλη μάχη, μία πολύ δύσκολη και σκληρή μάχη να άρουμε το πολύ μεγάλο βάρος που έχει πέσει στον ελληνικό λαό εκτός του χρέους που παραλάβαμε κι ακόμη περισσότερο να επιμεριστούν αυτά τα βάρη και στις ευθύνες και σε άλλους ώστε να μπορεί να ανασάνει ο ελληνικός λαός και να προχωρήσουμε σ’ αυτήν την προσπάθεια της αναγέννησης της χώρας που είναι απαραίτητη και που δίνει ελπίδα και στην προοπτική και στην ανάπτυξη. Χρειάζεται μεγάλη νηφαλιότητα, αίσθημα ψυχραιμίας κι ενότητας όλων των παραγόντων, όλων των κομμάτων..."

Επίσης, ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε: "Ήθελα να βρεθώ μαζί σας και να σας ενημερώσω για την πρόοδο των συζητήσεων σε μια κρίσιμη στιγμή. Ελπίζουμε αύριο να καταλήξουμε σε αποφάσεις, αυτή είναι η βούληση των εταίρων μας αλλά και δικιά μας, που κάθε λίγο και λιγάκι επανερχόμαστε στο ελληνικό πρόβλημα αλλά και στο ευρωπαϊκό πρόβλημα με την κρίση αυτή και θέλουμε αύριο να μπορέσουμε να δώσουμε ένα τέλος και να γυρίσουμε σελίδα, για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά ως Ευρώπη και ως χώρα".

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου