Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης δείχνει το δρόμο για την αλλαγή ηγεσίας!

Πιο ανυπόμονη από όλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ η οργάνωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, δεν περιμένει. Ανοίγει πρώτη τον εσωκομματικό διάλογο για την επόμενη μέρα, χωρίς να περιμένει
να δώσει το σύνθημα ο Γιώργος Παπανδρέου. Και ανοίγει επί της ουσίας την εσωκομματική συζήτηση για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, σήμερα, με το συμβούλιο νομού, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τοπικοί βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, κομματικοί, καθώς και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της πόλης και της υπαίθρου.

Τοπικά κομματικά στελέχη είχαν αρχίσει να εκφράζουν τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες τους από τον πρώτο κιόλας χρόνο της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου στις κομματικές συσκέψεις. Σε αρκετές δε περιπτώσεις με πολύ έντονο τρόπο. Υπενθυμίζεται απλώς ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄Θεσσαλονίκης ήταν η μοναδική από τις οργανώσεις του κόμματος ανά την Ελλάδα, που όταν την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού η ΚΟ είχε στρέψει τα πυρά της και πυροβολούσε ανελέητα τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με απόφασή της ζήτησε ευθέως την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη θέση.
«Στο ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε stand up θέατρο όπου σηκώνεται ο καθένας και προβάλλει τον εαυτό του», επισήμανε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι η συζήτηση για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος.
Τα πάντα, ωστόσο, για την επιτυχία του φιλόδοξου εγχειρήματος που αναλαμβάνει η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα κριθούν στη συμμετοχή των στελεχών, καθώς η απογοήτευση έχει οδηγήσει έναν άξιο λόγου και… ανησυχίας αριθμό του κομματικού δυναμικού σε συνειδητή αποστασιοποίηση.

Πληροφορίες: Αγγελιοφόρος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου