Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Clasico αλά… Μπάρτσα

Μεγάλη νικήτρια στο clasico της Πριμέρα Ντιβιζιόν αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία άλωσε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-1. Οι «μερένχες» έκαναν το… λάθος να προηγηθούν μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο και το πλήρωσαν τρεις φορές από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.


Μετά το λάθος του Βαλντές, ο Οζίλ στην πρώτη φάση του αγώνα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπουσκέτς, στρώθηκε στον Μπενζεμά, ο οποίος με κοντινό βολέ άνοιξε το σκορ! Αυτό το γκολ ήταν το πιο γρήγορo στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε στο 29’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Σάντσες. Ο Χιλιανός πήρε την ασίστ από τον Μέσι και με δεξί σουτ κεραυνοβόλησε τον Κασίγιας, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Οι Καταλανοί δεν σταμάτησαν εκεί και στο 53’ ανέτρεψαν το σκορ. Μετά από εναέριο σουτ του Τσάβι, η μπάλα κόντραρε στον Μαρσέλο, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Κασίγιας, ο οποίος την είδε να σταματάει στο βάθος της εστίας.

Ένα δίλεπτο στη συνέχεια έκρινε τον νικητή. Η Ρεάλ στο 65’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε τη σέντρα για τον Ρονάλντο, ο οποίος ολομόναχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Πορτογάλος, το πέτυχε ο Φάμπρεγκας στο επόμενο λεπτό. Στο 66’ ο Ντάνι Αλβες βρήκε τον Φάμπρεγας. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι και διαμόρφωσε το τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-3.

Οι δύο ομάδες είναι πλέον ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, όμως η Ρέαλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-3 (OΤΕ Sport 1)

Γκολ:
1' Mπενζεμά - 29' Σάντσες, 53' αυτ. Μαρσέλο, 66' Φάμπρεγκας

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου