Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισμα της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας για το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ

Ψήφισμα με το οποίο ζητείται η απόσυρση του σχεδίου νόμου που έδωσε προς διαβούλευση το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και προτείνεται προς την ΚΕΔΕ η πραγματοποίηση αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενέκρινε με ευρύτατη πλειοψηφία, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου χαρακτήρισαν προσβλητική την τακτική της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών να αποκρύψει το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου από το συνέδριο της ΚΕΔΕ, που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή. Τόνισαν ότι αυτό περιλαμβάνει καταστροφικές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση διατάξεις τις οποίες οι λειτουργοί της δεν είναι δυνατό να αποδεχθούν και δήλωσαν έτοιμοι να συμμετέχουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, τις οποίες προτείνουν στην ΚΕΔΕ.

Επίσης πρότειναν να διοργανωθεί συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ με αυτούς των δανειστών προκειμένου να παρουσιαστούν τα αιτήματα αλλά και τα επιχειρήματα της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις ρυθμίσεις που προωθούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου