Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Παπαρήγα: "Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει αυτή τη στιγμή κατά 80% του ΣΥΡΙΖΑ"


Παπαρήγα: "Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει αυτή τη στιγμή κατά 80% του ΣΥΡΙΖΑ" : Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα. Με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου η κ. Παπαρήγα δήλωσε:
«Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει
Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα. Με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου η κ. Παπαρήγα δήλωσε:
«Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει αυτή τη στιγμή κατά 80% του ΣΥΡΙΖΑ»!

Τάδε έφη η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εξηγώντας ότι δεν μιλάει για διαπλοκή αλλά για σχέδια με φόντο τη χρεοκοπία της Ελλάδας: «Δε λέω ότι είναι ειλικρινείς φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κατηγορώ κάποιον για διαπλοκή και ανταλλάγματα.
Ένα τμήμα της αστικής τάξης επιχειρεί να μείνει στο σχήμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσει αυτή η πολιτική αλλά βλέπουν ότι το άλογο κουτσαίνει. Ένα άλλο τμήμα, που είναι πιο ανοικτομάτικο, σου λέει “αν η Ελλάδα προχωρήσει σε χρεοκοπία ποιος θα χειριστεί καλύτερα την κατάσταση; Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα ξεσηκωθεί δικαιολογημένα όλος ο κόσμος;”. Ποια κυβέρνηση λοιπόν μπορεί να χειριστεί καλύτερα την κατάσταση; Η Αριστερά».



star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου