Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Αιχμές" προέδρου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Δεν θα επιστρέψουν επιβάλλοντας στην ΝΔ τους δικούς τους κανόνες"



Ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς της ΟΝΝΕΔ Αθανάσιος Τατάρογλου, φοιτητής στο τμήμα χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες ημέρες, και μετά από την ανοικτή πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, βλέπουμε πολλά ενοικιαστήρια σε σπίτια και πολυκατοικίες. Όλοι σπεύδουν να δηλώσουν (όχι στην εφορία, όπως θα έπρεπε αλλά σε κανάλια και «social media») τις μόνιμες(;) κατοικίες τους.
Ακούμε, λοιπόν, υποψήφιους διαφόρων κομμάτων, εντός και εκτός συνόρων του Κιλκίς, να λένε ότι το σπίτι τους είναι η ΝΔ.

Ξαφνικά έγινε ο Αντώνης Σαμαράς διαχειριστής της πολυκατοικίας, όπου όλοι διέμεναν, αλλά κανείς δεν πλήρωνε το... νοίκι;
Όπως και να έχει, επειδή η ΝΔ ήταν και είναι η μεγάλη δεξιά λαϊκή δημοκρατική παράταξη και σχεδόν όλοι οι «ένοικοι» βγήκαν από τα «σπλάχνα» της, είναι ευπρόσδεκτοι.
Εξ άλλου πάντα η ΝΔ ήταν οικοπεδούχος της πολυκατοικίας. Αλλά το ραγισμένο γυαλί δεν επανέρχεται τόσο εύκολα, γι αυτό καλό θα ήταν να μην τρέφουμε αυταπάτες. Δεν είναι αποδεκτό να επανέρχονται με τους δικούς, τους κανόνες όλοι όσοι αθέτησαν συμφωνίες, διότι πλέον είναι αναξιόπιστοι.
Γι’ αυτό, λοιπόν, και επειδή όταν δεν υπάρχουν κανόνες δεν υπάρχει δικαιοσύνη καλό θα ήταν να ακούμε και όχι μόνο να μιλάμε.»



Μαχητής Κιλκίς

1 σχόλιο:

  1. αναξιοπιστοι μεν...αλλα συγκατοικοι σας!!!Ειναι λιγο τρελλο...δεν ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή