Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Την Δευτέρα η συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη

Την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Μαΐου θα συνεχιστεί η συνέλευση της 4ης Μαΐου της Κοινωνίας Μελών Άρης, η οποία είχε διακοπεί. Η συνέλευση θα συνεχιστεί με την έγγριση
κατάθεση προτάσεων στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαιώνεται και η κατάθεση πρότασης απ' την ΠΑΕ και την διοίκηση Αθανασιάδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην επιστολή-πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πρόσκληση που απευθύνθηκε στις 7/5/2012 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαΐου, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδης με πρόταση που κατατέθηκε σήμερα 16/5/2012 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με τον κ. Στεφανίδη, διατυπώθηκε προφορικά η πρόθεσή του να καταθέσει αύριο το υπόμνημά του.
Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».Στις 21 Μαΐου η συνέλευση Άρη
Όπως ανακοίνωσε η Κοινωνία Μελών Αρη, η συνέλευση τις 4ης Μαΐου που είχε διακοπεί, θα συνεχιστεί στις 21 του μήνα, περιμένοντας για για την έγγραφη κατάθεση προτάσεων.
Η συνέλευση που της Κοινωνίας Μελών Αρη, που θα συνεχιστεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα, θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαιώνεται και η κατάθεση πρότασης απ' την ΠΑΕ και την διοίκηση Αθανασιάδη.
Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου