Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η ΑΕΚ τις εντυπώσεις, ο Αστέρας του βαθμούς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Super League από τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με τους νεαρούς παίκτες κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου, όμως έχασε τους βαθμούς, καθώς στο 64’ ο Κωνσταντόπουλος έκανε ολέθριο λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Αλβάρες να σκοράρει.


Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με μία ενδεκάδα, της οποίας ο μέσος όρος ήταν κάτω των 23 ετών, με αποτέλεσμα οι παίκτες της να προσπαθούν να βρουν συνοχή. Πρώτος απείλησε ο Αστέρας, ο οποίος έχει ήδη δώσει 4 ματς στο Europa League. To σουτ του Μπακασέτα στο 30΄ από καλή θέση ήταν ότι καλύτερο καταγράφηκε στο πρώτο μέρος.


Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 61΄ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με το γύρισμα του Κουρέλλα στο ύψος του πέναλτι και τον Γκροντή να πιάνει το σουτ, αλλά πρόλαβε κι έβαλε το πόδι του ο Πιπίνης και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.


Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 64’. Ο Αλβάρες του Αστέρα Τρίπολης, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κωνσταντόπουλου που έχασε τη μπάλα μέσα από το χέρια του και από κοντά σκόραρε. Στο 85΄ ο Ναβάρο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντόπουλο, αλλά έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς για τους Αρκάδες.


ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Nova 2)

Γκολ:
64' Αλβάρες



Κίτρινες κάρτες:
Κοντοές, Φουρτάδο - Εγκόν, Φραγκουλάκης

Κόκκινες κάρτες:
-

ΑΕΚ (Βλάχος):
Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γιάγκο, Λαγός, Γροντής (81' Σταμάτης), Κουρέλλας, Φούντας (68' Γκερέιρο), Παυλής (68' Φουρτάδο).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης):
Φάλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Κουρμπέλης (46' Εγκόν), Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο (90' Ντινιωτάκης), Μπακασέτας (59' Φραγκουλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου