Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καρατζαφέρης: Θα πάρει αυτοδυναμία ο Τσίπρας και θα μας οδηγήσει στην καταστροφή


Καρατζαφέρης: Θα πάρει αυτοδυναμία ο Τσίπρας και θα μας οδηγήσει στην καταστροφή
Συνέντευξη στο «Κανάλι 1» του Πειραιά παραχώρησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τόνισε ότι οδεύουμε...
προς το τέλος της Ευρωζώνης. Για την εσωτερική πολιτική σκηνή, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Τις εκλογές τις τελευταίες έπρεπε να τις έχει κερδίσει ο Τσίπρας, ο οποίος έχει φτιάξει πλέον έναν μύθο, και στις επόμενες εκλογές θα έρθει με αυτοδυναμία που θα είναι και η καταστροφή της χώρας. Εάν τώρα ερχόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε την ανάγκη του Καμμένου, του Κουβέλη, δεν ξέρω ποιού άλλου, για να κάνει μία κυβέρνηση. Άρα λοιπόν θα ήταν αρκετά «ετοιμόρροπος». Και μέσα στις δυσκολίες θα έπεφτε. Θα δινόταν τότε η ευκαιρία να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη, σαν την Ένωση Κέντρου, ή τον Συναγερμό του Παπάγου, που θα ήταν μέσα όλος ο αστικός κόσμος, μία αστική δημοκρατία».

Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε φόβους ότι θα υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές. «Θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι υπολογίζουν μερικοί. Πιστεύω ότι θα χυθεί αίμα στην άσφαλτο πριν τα Χριστούγεννα. Μακάρι αυτό να είναι υπερβολή. Μακάρι να διαψευστώ και να πω έκανα λάθος».

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου