Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Είπε «αντίο» με ψηλά το κεφάλι ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος πάλεψε κόντρα στη Νιούκαστλ, στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Europa League, που διεξήχθη στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 κι έτσι αποκλείστηκε από τους ομίλους της διοργάνωσης (1-1 το πρώτο ματς). Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Βούτσκιτς στο 21'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα... μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι στον Σουμπίνιο, ο οποίος μάλιστα παρατηρήθηκε και με κίτρινη κάρτα για  θέατρο.


Ο αγώνας


Το βάρος στην άμυνα έριξε περισσότερο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Αγγλοι βρήκαν τον τρόπο να τη διασπάσουν και να βρεθούν σε θέσεις βολής. Θα μπορούσαν, όμως, οι «κυανόλευκοι» να φτάσουν στην ισοφάριση στο 25΄ με το τετ-α-τετ του Σουμπίνιο (απέκρουσε ο Κρουλ), ενώ στο 43΄ ο διαιτητής, Στουντε, έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου σε ανατροπή του Σουμπίνιο από τον Κρουλ.
Ο Βούτσκιτς αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» για τον Πάρντιου, καθώς μπήκε στο ματς στο 11΄ και δέκα λεπτά μετά έδωσε το προβάδισμα στους «ανθρακωρύχους» με το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή κι ενώ η μπάλα βρήκε στην πλάτη παίκτη του Ατρόμητου και ξεγέλασε τον Ιτάνζ (1-0). Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία, δέκα λεπτά μετά, να κάνει το 2-0, αυτή την φορά το σουτ που έπιασε σταμάτησε ο Ιγκλέσιας κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα.
Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε πιο δυναμικά στο β' ημίχρονο και θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 79΄ με την καταπληκτική ευκαιρία του Δημούτσου, ο οποίος απέναντι από τον Κρουλ δεν «σημάδεψε» σωστά. Νωρίτερα, στο 71΄, ο Ιτάνζ είχε κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης τον Ατρόμητο, όταν απέκρουσε φανταστικά το σουτ του Ομπερτάν.
Κίτρινες: Κολοτσίνι - Σουμπίνιο, Μπέλιτς

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμσον, Γουίλιαμσον, Περτς (59΄ Ταβερνιέρ), Τέιλορ (11΄ Βούτσκιτς), Γκόσλινγκ, Μπιγκιριμανά, Μαρβό (+90΄ Αμαλφιτανό), Ομπερταν, Μπα.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (88΄ Κούτσι), Δημούτσος (85΄ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (75΄ Μπέλιτς), Καραμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου