Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Στραβοπάτημα για τον Λεβαδειακό, 0-0 με τη Βέροια

Η ατυχία και η αστοχία στέρησαν τη νίκη από τον Λεβαδειακό στο εντός έδρας αγώνα του με τη Βέροια, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τη «βασίλισσα» του Βορρά, που πήρε με παλικαρίσιο τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες.


Ο αγώνας


Η ομάδα του Παράσχου, που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, κέρδισε πέναλτι στο 2’ όταν ο Τόμας ανέτρεψε τον Ναπολεόνι, ωστόσο ο Ιταλός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ, που απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Ο Ναπολεόνι, ο οποίος αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, είχε δοκάρι στο 36΄, όταν το σουτ που έπιασε στην νίκησε κατέληξε στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο πρώτο 45λεπτο υπήρξαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα, Τάσος Κάκος να δείξει οκτώ κίτρινες κάρτες, αποβάλλοντας μάλιστα τον Σνάουτνερ της Βέροιας.
Ίδιο ήταν το σκηνικό στο ματς και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία στον αγώνα και τους παίκτες των φιλοξενούμενων να αμύνονται μαζικά.
Ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» του Βορρά, Λόπεθ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του στο σημερινό ματς, στο 62' απέκρουσε κοντινό πλασέ του Ζησόπουλου, ενώ είδε στο 71΄τον Ροτζέριο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Η Βέροια έμεινε με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά και με οκτώ στις καθυστερήσεις, ενώ από την άλλη Λεβαδειακός που ήταν μόνιμα στην επίθεση, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο διαιτητής του αγώνα Τάσος Κάκος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τόμας, Ζησόπουλο, Γεωργίου, Γεωργιάδη, Ροτζέριο, Κόρμπο, Καλογέρη και Καλτσά, ενώ απέβαλε στο 46' τον Σνάουτσνερ και στο 83' τον Λόπεθ, και τους δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε στις καθυστερήσεις και ο Μπεσέρα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (58' Μαχαίρας), Γεωργίου (65' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Τόμας, Καλογέρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Καφές, Καλτσάς (85' Καντιμοίρης), Ζε Βίτορ, Μπαργκάν (46' Μπεσέρα), Ιωάννου (70' Ολαϊτάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου