Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ηττήθηκε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός, 1-0 από τον Πανθρακικό

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Φερέιρα έχασε το Σάββατο με 1-0 από τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κι έτσι δεν μπόρεσε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Οι «πράσινοι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο σημερινό ματς και είδαν τον νόμο του ποδοσφαίρου να εφαρμόζεται εις βάρος τους, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία τους.


Το γκολ που έριξε στο καναβάτσο τους «πράσινους» το σημείωσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 83ο λεπτό.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Φερέιρα παρέμεινε στους δύο βαθμούς, ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ο αγώνας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στο ματς και άρχισαν να πιέζουν τον Πανθρακικό, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους.

Στο 14΄ μετά από λάθος του Ζέκα οι παίκτες του Παντελίδη βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Καρνέζη να νικάει στο τετ α τετ τον Μπαικαρά.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που έφυγε άουτ. Στο 32΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Φορναρόλι έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Κουΐνσι, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουτσόπουλο.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 33΄ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας του «τριφυλλιού», προσπάθησε να κάνει προβολή, όμως βγήκε και... καθάρισε ο Καρνέζης, ενώ στο 43΄ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σισοκό και σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν για το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Στο 61΄ μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου στον Κουΐνσι, ο Γκανέζος κλείστηκε και σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία.

Ο Τοτσέ στο 77΄ είδε το γκολ που πέτυχε να ακυρώνεται σωστά λόγω οφ σάιντ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός κατάφερε να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή σε κεφαλιά.

Για να φτάσουμε στο 83ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι σημείωσαν το πολυπόθητο γκολ. Σκόρερ για τον Πανθρακικό ήταν ένας πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 83΄ με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη, κάνοντας το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Κίτρινες:
Μακροδημήτρης, Στάθης, Σαρακατσάνος - Σπυρόπουλος, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο

Πανθρακικός:
Κουτσόπουλος, Στάθης (66΄ Σκλιοπίδης), Βαϊρουά (77΄ Μουναφο), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (66΄ Μίνγκα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Παναθηναϊκός:
Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59΄ Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70΄ Τοτσέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου