Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

5€ τη μέρα το πάρκινγκ στο Δημαρχείο, τις ημέρες της ΔΕΘ

Με χαμηλές χρεώσεις υποδέχεται τους επισκέπτες της 77ης ΔΕΘ, το πάρκινγκ του
δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να συμβάλει στην άμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης των ημερών της διοργάνωσης, αλλά και να προσφέρει στους πολίτες την πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους. Για τις ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης, από τις 8 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, ισχύει
μέγιστη χρέωση 5 ευρώ/24ωρο, ώστε οι κάτοικοι της πόλης ή οι φιλοξενούμενοι να έχουν την ευκαιρία εκτός από την επίσκεψη στους εκθεσιακούς χώρους, να απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών στο κέντρο της πόλης. Εξακολουθούν να ισχύουν για ημίωρο στάθμευσης τα 2€, για την πρώτη ώρα τα 3,40€, για κάθε επόμενη ώρα τα 0,40¤, και συνολικά μέχρι τα 5€, οπότε η χρέωση σταματά μέχρι να συμπληρωθεί ...24ωρο. Ειδικά για τους φίλους της μουσικής και των συναυλιών που διοργανώνονται στους χώρους της ΔΕΘ, αλλά και όσους προγραμματίζουν την έξοδό τους στο κέντρο της πόλης τις μέρες της Έκθεσης, από τις 9 το βράδυ προσφέρεται η δυνατότητα στάθμευσης με μόλις 40 λεπτά (0,40€) ανά ώρα από την πρώτη ώρα.
Το υπερσύγχρονο πάρκινγκ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο, λίγα μέτρα από τη ΔΕΘ και σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από την Διαγώνιο, την Αγίας Σοφίας, το Σιντριβάνι και το Λευκό Πύργο.Προσφέρει 851 θέσεις στάθμευσης και φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.Ακριβώς μπροστά από το πάρκινγκ, επί της οδού Βασ. Γεωργίου, υπάρχει στάση λεωφορείων (γραμμές 3,5,6,33,39).
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου