Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η Άνγκελα Μέρκελ κατέληξε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη το φθινόπωρο και είναι έτοιμη να δώσει στην Αθήνα περισσότερη ευελιξία στους όρους διάσωσης, όπως αναφέρει δημοσίευμα του '' Der Spiegel '', με τίτλο. '' Η Μέρκελ θέλει οπωσδήποτε να αποτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ''.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό η πρόοδος της Ελλάδας, σε ότι αφορά τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί στους διεθνείς πιστωτές ως αντάλλαγμα για  περισσότερα
κεφάλαια, είναι ανεπαρκής.
Ωστόσο, η Γερμανίδα Καγκελάριος θεωρεί ότι είναι αναγκαίο να αποφευχθεί ένα τρίτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Αθήνα, καθώς είναι δύσκολο να περάσει από το Γερμανικό Κοινοβούλιο, αναφέρει το '' Der Spiegel '', χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η Γερμανίδα Καγκελάριος, φέρεται να έχει δηλώσει στο στενό της περιβάλλον ότι '' πρέπει να βρούμε μια λύση '', που θα περιλαμβάνει την αναδιοργάνωση του τρέχοντος πακέτου βοήθειας, αυξάνοντας για παράδειγμα τις επερχόμενες δόσεις και μειώνοντας τις άλλες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου