Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς κάμερες, από την πίσω πόρτα!


Χωρίς κάμερες, από την πίσω πόρτα!
Εντονο είναι το ενδιαφέρον και της ΝΔ για τη δίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Δ. Τσάμης παρακολούθησε, χθες, μέρος της πρώτης μέρας της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ ενημερωνόταν συνεχώς από συνεργάτες του για την εξέλιξή της.
Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης είναι και δύο «γαλάζιοι» δήμαρχοι, ο Πυλαίας-Χορτιάτη Ι. Καϊτετζίδης και ο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λ. Κυρίζογλου.

«Τσαλακώθηκε»
«Τσαλακώθηκε ο ατσαλάκωτος», σχολίασαν πολλοί, βλέποντας τον Β. Παπαγεωργόπουλο να κάθεται στο εδώλιο στην πρώτη σειρά, δίπλα στο άλλοτε δεξί του χέρι, τον γενικό γραμματέα Μ. Λεμούσια, που είναι προφυλακισμένος εδώ και 15 μήνες, καθώς και τον επίσης προφυλακισμένο, φερόμενο ως πρωταγωνιστή της υπεξαίρεσης, Π. Σαξώνη. Πίσω τους, τρεις τέως αντιδήμαρχοι Οικονομικών, στελέχη της διοίκησης και υπάλληλοι υπηρεσιών, όλοι κατηγορούμενοι για την υπεξαίρεση-μαμούθ των 51,4 εκατομμυρίων ευρώ.
Τρόμαξαν
Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, οι δημοσιογράφοι υπέβαλαν αίτημα στο δικαστήριο να επιτραπεί για λίγα λεπτά η είσοδος σε φωτογράφους και εικονολήπτες. Το αίτημα απορρίφθηκε... μετά βδελυγμίας από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, που τρόμαξαν στην ιδέα να μεταδοθεί αυτή η εικόνα στο πανελλήνιο. Μάλιστα, μετά τη διακοπή της δίκης, ο Β. Παπαγεωργόπουλος έφυγε από την πίσω πόρτα, για να αποφύγει τα κανάλια...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου