Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

B. Αγγέλου: Ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος στην μπασκετική ιστορία

Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Αρη έκανε την Πέμπτη το πρωί ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Λίγο
πριν την προπόνηση στο Αλεξάνδρειο τόνισε: "Μιλούσαμε όλο το βράδυ, είμαι εδώ, συμφώνησα με τη διοίκηση του Άρη θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή και την ευκαιρία. Όπως καταλαβαίνετε είναι και ο χρόνος και η περίοδος που θα πρέπει να ενημερωθώ για κάποια πράγματα και θα μπορέσουμε να πούμε τις επόμενες μέρες περισσότερα. Ο Άρης είναι ένα μεγάλο μέγεθος στη μπασκετική ιστορία, πολύ βαρύς τόμος και σε αυτή τη σελίδα
που ανοίγεται θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο.
Καταλαβαίνετε ότι πριν οποιαδήποτε κριτική επέλθει, θα πρέπει να ενημερωθώ και να προλάβουμε την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον Ηλυσιακό. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρωταγωνιστές στην ομάδα είναι οι παίκτες. Αν είναι δυνατόν να έχουν την λιγότερη πίεση. Την ευθύνη την έχω πάντα εγώ αποκλειστικά.
Μου αρέσει η κωπηλασία σε ταραγμένα νερά γενικώς και αυτή ήταν η πρόκληση. Στον Άρη υπάρχει μια ασφάλεια. Μίλησα με τον κύριο Αρβανίτη και είδα μια καθαρότητα, είδα αγνό πρόσωπο και είναι συστατικά του να προσπαθήσεις. Από εκεί και πέρα στο μπάσκετ ξέρετε ότι ισοπαλία δεν υπάρχει. Το λάθος είναι βασική παράμετρος της βελτίωσης, πολεμάς για τη νίκη και μαθαίνεις από την ήττα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου