Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ι. Σαββίδης: "Ακόμα και όλη την Μπαρτσελόνα να φέρεις στην Ελλάδα θα βγεις δεύτερος"

Έτοιμος για ρήξεις και συγκρούσεις εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. "Ακόμα και όλη την Μπαρτσελόνα να φέρεις στην Ελλάδα θα βγεις δεύτερος" είπε ο επιχειρηματίας

"Είπα και στον Βρύζα ότι για μένα δεν υπάρχει δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Θέλουμε ομάδα που θα καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Ισως αν είχα έρθει το 2006 ο Ολυμπιακός να
είχε χάσει την 1η θέση" ανέφερε ο Ι. Σαββίδης.

"Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη κι εγώ ποτέ δεν χρωστούσα σε κανέναν. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει σε κανέναν" είπε χαρακτηριστικά.

"Προσπαθώ να βλέπω όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να πω ευχαριστώ τον Βρύζα, γιατί σε κάθε παιχνίδι παίρνουμε κόκκινη κάρτα. Θα φτάσουμε να μην έχουμε παίκτες λόγω αποβολών! Ο χειμώνας μπορεί να μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Θα έπρεπε να ξέρετε ότι το χειμώνα δε μπορούμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Μπορούμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες, αλλά το καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε. Κανένα συναίσθημα μέσα στο γήπεδο! Πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά. Ακόμα και στον πάγκο παίκτης μας πήρε κάρτα! Σε λίγο θα δώσουμε κόκκινη κάρτα και στους οπαδούς μας!" τόνισε ο επιχειρηματίας.

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσω άυριο μία ανακατασκευή του σταδίου του ΠΑΟΚ. Τούμπα και ΠΑΟΚ είναι συνώνυμα. Αν ξεκινήσουμε από αυτό, μήπως θα παραβιάσουμε μία ενεργειακή ισορροπία; Οταν έχεις ζήσει σε ένα σπίτι, πως θα πας να ζήσεις σε ένα καινούργιο; Θα το κάνω πολύ προσεκτικά. Με το ελικόπτερο πετάω πάνω από τη Θεσσαλονικη, κοιτάω διάφορους χώρους και μέχρι το ζήτημα του σταδίου, έχουμε να λύσουμε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα" είπε αναφορικά για τη Τούμπα.


"Αν το χειμώνα, εμείς φέρουμε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι θα είμαστε στη δεύτερη θέση. Και καταλαβαίνετε γιατί το λέω. Για αυτό και εγώ θα χρησιμοποιήσω πράγματα αποτελεσματικού χαρακτήρα. Και εγώ δεν κοιμάμαι, αλλά πλέον και κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται. Το χειμώνα θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές, αλλά δε θα είναι υπερβολικά ακριβοί, γιατί η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη. Ο στόχος που μπορεί να επιτευχθεί δεν έχει ανάγκη από άχρηστες επενδύσεις" ανάφερε ο Ι. Σαββίδης.


"Το σημερινό σύστημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ. Δουλεύει εναντίον του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό σε αυτό είναι να μη σπάσουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας. Να μη χάσουμε την ψυχρή μας λογική. Δεν υπάρχει ανάγκη να αγοραστεί ένας παίκτης με 10-15 εκάτ. ευρώ" είπε αναφορικά με τις μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου