Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Βγάζω το καπέλο στους Έλληνες»

Απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Σλοβακίας με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο ένας εκ των ομοσπονδιακών εκλεκτόρων της Σλοβακίας, Στάνισλαβ Γκρίγκα.

Στη διάρκεια των δηλώσεών του παραδέχτηκε πάντως πως η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας αποδεικνύει περίτρανα τον λόγο για τον οποίο κατάφερε να σηκώσει το Euro το 2004.


«Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Όμως. η Ελλάδα πήρε το Euro 2004 γιατί απέδειξε πως ξέρει να βγαίνει ζωντανή από παιχνίδια στα οποία ήταν υποδεέστερη. Σε κανένα από αυτά τα ματς δεν είχε παίξει καλά. Εμείς παίξαμε καλά αλλά χάσαμε. Οι Έλληνες παίκτες δεν έπαιζαν καλύτερα από την Σλοβακία, αλλά το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις. Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως μείναμε χωρίς γκολ. Οι παίκτες της Σλοβακίας παίζουν σε πολλές ομάδες του εξωτερικού και βγάζω το καπέλο στους Έλληνες παίκτες, γιατί μπορεί να είχαν ένα μειονέκτημα, αλλά κατάφεραν και πήραν τη νίκη. Για αυτό έχει καλά αποτελέσματα η Ελλάδα», εξήγησε.


Όσον αφορά για το μέλλον της Σλοβακίας στη διοργάνωση τόνισε ότι «θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούσε».


«Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Ελλάδα και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, έχουμε πιθανότητες να πάμε καλύτερα και πρέπει να παλεύουμε για τη συνέχεια», συμπλήρωσε.

zougla 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου