Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο τύπος του Σαββάτου


ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πιο βαθιά το «μαχαίρι» στις συντάξεις
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "μεγαλύτερες θα είναι οι απώλειες για τους συνταξιούχους από το 2013, καθώς αλλάζει η κλίμακα παρακράτησης της εισφοράς".
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Και τώρα σε τροχιά ανάκαμψης
Η εφημερίδα αναφέρεται στη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι «το κλίμα έχει αλλάξει για τη χώρα» και σημειώνει ότι τάσσονται «υπέρ της Ελλάδας οι Ευρωπαίοι ηγέτες».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ανήθικος φόρος
Η εφημερίδα γράφει ότι «οι καρεκλοκένταυροι του υπ.Οικονομικών ετοιμάζουν νέο χτύπημα κατά της ελληνικής οικογένειας» και προσθέτει ότι «πέφτει στα 75.000 Ευρώ (από 150.000) το αφορολόγητο για κληρονομιές, μεταβιβάσεις, γονικές παροχές».
ΕΘΝΟΣ: Ξηλώνουν τους διευθυντές των εφοριών
Η εφημερίδα αναφέρεται σε «απόφαση-κεραυνό» του υπ.Οικονομικών για αύξηση των εσόδων και προσθέτει ότι οι αντικαταστάτες των διευθυντών των εφοριών θα έχουν ετήσια θητεία και θα ελέγχονται κάθε τρεις μήνες.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Της... Αποκάλυψης θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη
«Μετά την ... Συρία (;) θα συσσωρευθούν εκεί όλα τα έθνη, όπως λέει ο Γερο-Κυριάκος Τσίτσικας, από το 1945!...», γράφει η εφημερίδα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Απόφαση για δόση και λύση για το χρέος
Η εφημερίδα γράφει ότι στη σύνοδο κορυφής υπήρξε «θεαματική στροφή των Ευρωπαίων υπέρ της Ελλάδας» και σημειώνει ότι «στις 12 Νοεμβρίου (θα γίνει) η έγκριση της εκταμίευσης των 31,5 δισ. Ευρώ».
ΕΣΤΙΑ: Ημέρες δόξης του Ελληνισμού
Η εφημερίδα φιλοξενεί ένθετο για το έπος του πρώτου Βαλκανικού Πολέμου.
Η ΑΥΓΗ: Ανατροπή, όχι απλώς διαχείριση
Η εφημερίδα αναφέρεται στο στόχο του ενιαίου Σύριζα ΕΚΜ, καθώς «η διακήρυξη και το οργανωτικό σχέδιο μετάβασης από τον Σύριζα των συνιστωσών στον ενιαίο Σύριζα ΕΚΜ συζητώνται σήμερα στην ΚΠΕ του ΣΥΝ».
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυθαίρετα-στον αέρα η ρύθμιση
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής των αιτήσεων, ενώ «οι πολίτες είναι τα θύματα της σύγκρουσης των μηχανικών με το υπουργείο Περιβάλλοντος».
Η ΕΛΛΑΔΑ αύριο: Κίνημα βουλευτών από ΝΔ και Ανεξ.Έλληνες
Η εφημερίδα γράφει ότι αναλαμβάνονται «πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς» και γίνονται «αλλεπάλληλες συσκέψεις εν όψει της ψήφισης των επώδυνων μέτρων».
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μήνυμα Σαμαρά προς ΕΕ, αρχηγούς
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «ζητεί να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την τρόικα, ώστε να εκταμιευθεί η δόση».
Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: Έξι κορυφαίες επιλογές θωρακίζουν τα λεφτά σας
Η εφημερίδα αναφέρεται στο κατά «πόσο είναι εξασφαλισμένες οι τραπεζικές καταθέσεις» και στο «τι είναι ο επιμερισμός και η διασπορά κινδύνου».
Ο ΛΟΓΟΣ: Βέβαιος για τη δόση ο Σαμαράς
Η εφημερίδα τονίζει ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε "»δεν αισθάνθηκα ποτέ μόνος», κοιτώντας προς τους κυβερνητικούς εταίρους.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μνημόνια εξαθλίωσης των λαών επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση
Η εφημερίδα αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ ότι «η ΕΕ θα φέρνει μνημόνια διαρκείας και εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους».
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Αρρωστήσαμε με τα γιατροσόφια τους
Η εφημερίδα γράφει ότι «ερχεται νέα φορολογική λαίλαπα» και «τιμωρούν οικογένειες με παιδιά, δάνεια και προβλήματα υγείας».
ΤΑ ΝΕΑ: Αγώνας δρόμου μετά τα χαμόγελα
Η εφημερίδα αναφέρεται σε «τρία αγκάθια για τη δόση έως τις 12 Νοεμβρίου» και σημειώνει ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη με τον χρόνο για τη δόση των 31,5 δισ. Ευρώ.
PRESS TIME: Ο απολογισμός της μεγάλης κοροϊδιας
Η εφημερίδα γράφει ότι ένα χρόνο από το μνημόνιο Νο2 και το «κούρεμα», «και πάλι οδεύουμε χωρίς σχέδιο εκλιπαρώντας τους δανειστές μας για τη δόση και μια δήλωση στήριξης».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: Το ρίσκο Σαμαρά μετά τη δόση. Πράσινο φώς από τους 17, αγκάθι όμως η στάση του ΔΝΤ για την εκταμίευση.
ΕΞΠΡΕΣ: Αισιοδοξία για επίσπευση εκταμίευσης των 31.5 δισ. Δεν θα απαιτηθεί νέα σύνοδος κορυφής,τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Καλύψαμε το 90% της διαδρομής». Δήλωση του Γ.Στουρνάρα στην «Η».
Η ΑΞΙΑ: 31,5 +5 δισ.ΤΩΡΑ.Προς οριστική λύση για το χρέος-Τα 4+1 σενάρια.
ΚΕΡΔΟΣ: Τα κέρδη της Συνόδου.Η Ελλάδα κλείδωσε στη Σύνοδο Κορυφής την παραμονή της στο ευρώ 
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ακούσαμε πολλά καλά λόγια αναμένουμε και τα χρήματα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου