Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αλλαγές αντιδημάρχων στο δήμο Παύλου Μελά

Σε αλλαγές αντιδημάρχων μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2012) προχώρησε ο δήμαρχος Παύλου Μελά
Διαμαντής Παπαδόπουλος. Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, αφού έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων, προχώρησε στον ορισμό νέων αντιδημάρχων. Ο Δήμαρχος σχετικά δήλωσε:

«Οι αντιδήμαρχοι μας εργάστηκαν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και επιτέλεσαν το έργο τους στο ακέραιο. Υλοποίησαν τις διατάξεις του "Καλλικράτη", κατάφεραν να ενώσουν τους τρεις πρώην δήμους και να καλλιεργήσουν πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας μεταξύ των δημοτών και των υπηρεσιών. Καταφέραμε τις τόσο διαφορετικές κουλτούρες κι αντιλήψεις, να τις ενοποιήσουμε και να κάνουμε σημαντικά βήματα για το μέλλον του
δήμου μας.
»Παρά τις δυσκολίες της κρίσης, τις περικοπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής και παρά τα προβλήματα, οι αντιδήμαρχοι πάλεψαν με σθένος και έφεραν αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, αλλού οργανώνοντας τη δράση των υπηρεσιών ώστε να διευκολύνουν το μελλοντικό έργο κι αλλού με άμεσες δράσεις.
»Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα χωριστά. Πετύχαμε πολλά μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».
Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις οι νέες αντιδημαρχίες έχουν ως εξής:
  • αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας (εποπτεία Οικονομικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και διαφάνεια, παραλαβή δικαστικών δικογράφων κλπ) αναλαμβάνει ο Θανάσης Λάμπρου, ο οποίος επωμίζεται και την Προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής.
  • αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Πόλεως & Πολεοδομίας (έλεγχος Σχεδίου Πόλεως, πολεοδομικών εφαρμογών και πολεοδομίας) αναλαμβάνει ο Δημήτρης Φερενίδης ο οποίος θα έχει και την Προεδρία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό και έλεγχο λαϊκών αγορών) θα είναι ο Πρόδρομος ΔΑΜΑΣΚΟς.
  • αντιδήμαρχος Παιδείας & Σχολικής Στέγης ορίστηκε ο Δημήτρης Δεληγιάννης.
  • αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Καθημερινότητας αναλαμβάνει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ. Υπό την εποπτεία του τίθενται ο έλεγχος των τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης, συντήρησης κι επισκευής υποδομών, δικτύων και οδοστρωμάτων, του τμήματος πρασίνου και η ευθύνη πολιτικού σχεδιασμού εκτάκτων αναγκών, και γενικότερα κάθε θέμα που αφορά την καθημερινότητα των πολιτών.
  • αντιδήμαρχος Νεολαίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού ορίστηκε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ. Στην ευθύνη του νέου αντιδημάρχου ανατέθηκαν τα θέματα που αφορούν τη νεολαία, το σχεδιασμό αθλητικής πολιτικής του δήμου και την υλοποίησή της, η εποπτεία και ο συντονισμός των πολιτιστικών δράσεων του δήμου.
  • thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου