Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δ. Παπαδημούλης: Δεν αποκλείεται η ένταξη στελεχών ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ένταξης στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως σχολίασε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ωστόσο πως τα κριτήρια προσχώρησης στο κόμμα της Κουμουνδούρου θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά, προκειμένου να αναδομηθεί μία αξιόπιστη και ενωτική Αριστερά.

«Οι πολίτες, κατά την εκτίμησή μας, ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να οικοδομήσει τη νέα, σύγχρονη, ενωτική παράταξη της Αριστεράς, με όρους αξιοπιστίας, αλλά με πολύ αυστηρά κριτήρια στο ποιοι μπαίνουν στο ιερό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο σταθμό ΒήμαFM. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρωταγωνιστική δύναμη για την ανασυγκρότησή της, αλλά με υλικά γνήσια, αξιόπιστα, με όρους κοινωνίας».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις παραχωρήσεις που έκανε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και για την ταχεία υπερψήφιση της νέας δέσμης μέτρων, κατηγορώντας την πως «κορόιδεψε» τον ελληνικό λαό όταν ζήτησε την κατεπείγουσα ψήφιση των νέων μέτρων ισχυριζόμενη πως διαφορετικά «δεν θα πάρουμε τη δόση τη Δευτέρα.

»Το εντυπωσιακό είναι ότι λίγες ώρες αφού η κυβέρνηση τα έδωσε όλα στην τρόικα, ήρθε το χαστούκι της αναβολής της δόσης και της επιμήκυνσης, δια στόματος Σόιμπλε», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης προέβλεψε την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά στο βωμό του Μνημονίου, παρομοιάζοντας το Μνημόνιο που κατατρώγει κυβερνήσεις με τον Κρόνο, ο οποίος κατάπινε τα παιδία του.

«Το Μνημόνιο Ένα, Δύο και Τρία έχει ήδη καταπιεί δύο κυβερνήσεις και, ως Κρόνος που τρώει τα παιδιά του, θα καταπιεί και την κυβέρνηση Σαμαρά», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου