Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Το παρασκήνιο της διαγραφής Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ


to-paraskinio-tis-diagrafis-papakonstantinoy-apo-to-pasokΣύμφωνα με το παρασκήνιο που υπήρξε πριν από την τελική απόφαση για την αποπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου απο το ΠΑΣΟΚ με βάση τα ευρήματα της λίστας Λαγκάρντ, έγινε σύσκεψη στο γραφείο του κ. Βενιζέλου.


Για την ακρίβεια τηλεδιάσκεψη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στο γραφείο του εδώ στην Αθήνα, η Φώφη Γεννηματά, ο Δημήτρης Καρύδης, η Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Γιώργος Κουυτρουμάνης και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Γραμματέας της Κ.Ο επικοινώνησε με τον πρόεδρο της βουλής για να παραλάβει τα σχετικά έγγραφα.

Στη σύσκεψη θεώρησαν όλοι επιβεβλημένη την ανάγκη να αποπεμφθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου απο το κόμμα, ως μέλος του, και παράλληλα να εκδοθεί ανακοίνωση που να είναι καταδικαστέα για τον ίδιο, όπως και έγινε.

Ο κ. Βενιζέλος έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν πίστευε ότι είχε κάνει κάτι τέτοιο ο προκάτοχός του. Δεν είναι δυνατόν έλεγε...

Ταυτόχρονα λένε απο το ΠΑΣΟΚ ότι η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μια «ανάσα» για τον κ. Βενιζέλο όταν προ μηνών όλοι τον κατηγορούσαν κόμματα και στελέχη διάφορα, πέρα από τους χειρισμούς που επέτειναν την υπόθεση.

Στο ΠΑΣΟΚ θυμίζουν επίσης ότι 11 βουλευτές του είχαν καταθέσει ερώτηση στον πρώην «τσάρο» για το ποιοι διαθέτουν καταθέσεις στο εξωτερικό και δεν απάντησε τον Ιούνιο του 2011, ενώ προκύπτει ότι γνώριζε από τον Οκτώβριο του 2010.

newpost

Β.Γ.

1 σχόλιο: