Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ποδαρικό με το… δεξί στο 2013 ο Άρης, 2-1 τον Πανιώνιο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στον δεύτερο γύρο της Super League ο Άρης. Η ομάδα του Αλκαράθ, στον πρώτο της αγώνα για το 2013, επιβλήθηκε με 2-1 σκορ του Πανιωνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 29' με τον Αγγελούδη, στο 42' οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν με τον Ντούνη, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Αγκάνθο στο 79'.

Ο αγώνας



Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους, στο 19' με τον Οκόγιε, ο οποίος, αν και θα μπορούσε να πασάρει, επέλεξε να κάνει ένα μακρινό σουτ που δεν απείλησε τον Βελλίδη.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29' οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα αρκετά λάθη της άμυνας του Πανιωνίου και άνοιξαν το σκορ.

Ο Αγγελούδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Περιστερίδη στο ύψος της μικρής περιοχής, δοκίμασε το σουτ, αρχικά ο Περιστερίδης απέκρουσε τη μπάλα στο τετ α τετ, ωστόσο στο ριμπάουντ της φάσης και πάλι ο Αγγελούδης δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 42' ο Ρόκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βελλίδης έκανε λάθος εκτίμηση στην έξοδο και ο Ντούνης, εκμεταλλευόμενος το λάθος του γκολκίπερ του Άρη, έκανε το 1-1 σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, οι παίκτες του πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα.

Στο 69ο λεπτό ο Περιστερίδης ανέτρεψε καθαρά τον Αγκάνθο μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Οικονομόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, και ο ουσιαστικά ανέτοιμος Αγκάνθο στην καρδιά της περιοχής έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κίτρινες: Καζναφέρης, Τσουκάνης (πάγκο), Μαργαρίτης - Ρόκας, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης (65' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (55' Αγκάνθο), Μαργαρίτης, Σουνάς (66' Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κοέλιο

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (83' Καμπάνταης), Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε (69' Παναγιωτούδης), Κολοβός

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου