Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουτσούκος;

Αναφορικά με το θέμα της λίστας, ο κ. Κουτσούκος, μιλώντας στο Μεγκα, δήλωσε πως ο Ευ. Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήρε το απόρρητο, εκφράζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσον αφορα τις προσπάθειες για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Ο Γ. Κουτσουκος απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Σταθάκη περί ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ειπε:

«Δηλαδή τις πολιτικές ευθύνες που είχε ο κ. Παυλόπουλος επειδή δεν έκανε την επανίδρυση του κράτους και χάσαμε λεφτά, τις πολιτικές ευθύνες που είχε ο υπουργός εργασίας επειδή δεν χτυπήσαμε την εισφοροδιαφυγή, τις πολιτικές ευθύνες όλων των ΥΠΟΙΚ θα τις πάμε στο ειδικό δικαστήριο;» και εξήγησε πως αυτή η λογική δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά το ότι «έχετε μια στόχευση πολιτική κ. Σταθάκη και η στόχευσή σας η πολιτική είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί δυστυχώς έχετε πέσει στην παγίδα μιας θεωρίας που θέλετε να διαλύσετε το ΠΑΣΟΚ»
«Με όχημα τη λίστα Λαγκάρντ και την ποινικοποίηση του κ. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν τη διάλυση του σοσιαλδημοκρατικού ρεύματος το οποίο υφίσταται μια ήττα διότι διαχειρίστηκε μια κρίση» δήλωσε.

Ο κ. Κουτσούκος μιλώντας στο Μεγκα απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε «Είναι στο χέρι του Προέδρου να μας εντάξει στην Κ.Ο.»

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουτσούκος;
mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου