Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Bέλη Αλαβάνου κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ


Βολές κατά των κομμάτων της Αριστεράς εξαπέλυσε την Τρίτη ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης από το ευρώ, λέγοντας ότι μέσα στην κοινωνία γίνονται σχετικές διεργασίες.

Μιλώντας για τον Φ.Κουβέλη, επέκρινε το γεγονός ότι όντας κυβερνητικός εταίρος στηρίζει πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά και σημείωσε: «Δεν συμφωνώ, να το πεις
στον εξομολόγο σου, ο λαός βλέπει ότι είσαι μέλος της ίδιας κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι, όταν τάσσεται αναφανδόν υπέρ του ευρώ, «συμμετέχει στην εκστρατεία φόβου». «Κλειδώνεται συνεχώς στον εαυτό του», είπε για το ΚΚΕ.

Αναλυτικότερα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, την Τρίτη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος επέκρινε τη στάση της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική, λέγοντας: «Ο Φώτης Κουβέλης έχει προσχωρήσει στην άποψη ότι πρέπει να γίνει οτιδήποτε προκειμένου να μην κλονιστεί το θέμα του ευρώ και βλέπουμε ότι στηρίζει πολιτικές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά. Ανέχεται πολιτικές, μέχρι το ακραίο της επιστράτευσης ή της αστυνομικής βίας ή της πτώσης των εισοδημάτων». 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου