Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ράιχενμπαχ προς Μπουτάρη: Μου άρεσε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη
με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας, Χορστ Ράιχενμπαχ. Μετά το τέλος της συνάντηση ο κ. Μπουτάρης δήλωσε: «Θίξαμε θέματα ανάπτυξης, θίξαμε θέματα του λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης που είναι ουσιαστικά θέματα ανάπτυξης. Νομίζω ότι μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και
πώς η γνώση του για τα θέματα της πόλης θα μας βοηθήσει πολύ».
Από την πλευρά του, ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε ότι του άρεσε πολύ η Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στα συγκριτικά πεονεκτήματα της πόλης.
«Η ενημέρωση που πήραμε ήταν πολύ χρήσιμη για μας. Ενημερωθήκαμε για ζητήματα που απασχολούν και είναι προτεραιότητα για την πόλη. Ο κ. Δήμαρχος περιέγραψε τα τοπικά έργα υποδομών και ευελπιστούμε ότι αυτά θα ευοδωθούν για το καλό της Θεσσαλονίκης.» ανέφερε ο επικεφαλής τςη Task Force και πρόσθεσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη, είναι παράκτια πόλη, όπως και η δική μου. Πιο σοβαρά τώρα, όμως, πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό το οποίο έγκειται αφενός στον τουρισμό που ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει στους επόμενους μήνες, αφετέρου στην ενδωχώρα αλλά και στη Θέση της Θεσσαλονίκης. Η θέση της είναι εξαιρετική για να βοηθήσει την Ελλάδα να επανέλθει σε τροχια ανάπτυξης».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου