Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οι δήμαρχοι στο "σκαμνί"

Μετά τους Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζουν το "φλερτ" με την δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το "Εθνος της Κυριακής" ραντεβού με τη θέμιδα κλείνουν όλο και περισσότεροι - Πρόταση του εισαγγελέα να παραπεμφθούν για απιστία και έκδοση ψευδών βεβαιώσεων ο νυν και ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Κουσαθανάς και Βερώνης. - Ακολούθησε η Χαλκιδική και το περίφημο σκάνδαλο της ομπρέλας στην παραλία Φλογητών,
που «έκαψε» τον πρώην δήμαρχο

Νέων Μουδανιών, Α. Παπαγιάννη, έναν αντιδήμαρχο και εννέα δημοτικούς συμβούλους. Απαντες, πλην του δημάρχου που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών, εισέπραξαν από έναν χρόνο.

- Σε φυλάκιση 11 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε και ο πρώην δήμαρχος Σερβίων Κοζάνης, Κοκολιός, για υπόθεση που έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση παιδικών σταθμών.

- Αλλά η υπόθεση έχει «εύρος»: Παράνομες επιχωματώσεις σε περιοχή NATURA στο Καλοχώρι «φόρτωσαν» έτερο αυτοδιοικητικό, τον πρώην αντιδήμαρχο Εχεδώρου θεσσαλονίκης, Στ. Παντελίδη, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή.

- Ακολούθησε με κάθειρξη 6 χρόνων δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης Χορτιάτη θεσσαλονίκης, στην οποία εντοπίστηκε «μαύρη τρύπα» 78.000 ευρώ.

- Για... αόρατες πλακοστρώσεις καταδικάστηκαν επίσης σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή ο πρώην δήμαρχος Εξαπλάτανου Πέλλας, Χ. Παλίκογλου, και ένας δημοτικός σύμβουλος.

.... Υπάρχουν άλλοι πέντε, στις πλάτες των οποίων έπεσε βαρύς ο πέλεκυς, αλλά γι' αυτούς περισσότερα την ερχόμενη Κυριακή. Ούτως ή άλλως τα πινάκια είναι γεμάτα...



seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου