Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έταξε μπόνους ο Σκόρδας

 
Τις εισπράξεις του επικείμενου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έταξε ως μπόνους ο Λάμπρος Σκόρδας στους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το «διπλό» στο Περιστέρι. Ένα κουβάρι έγιναν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά τη νίκη (1-0) επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.
Σε αυτό το κλίμα ευφορίας προστίθεται η κίνηση της νέας διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος υποσχέθηκε ως μπόνους τις εισπράξεις του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Μετά το τέλος του προχθεσινού ματς ο πρόεδρος ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια, όπου συνεχάρη
τους παίκτες και τους ενημέρωσε ότι ως επιβράβευση θα μοιραστούν σχεδόν όλες τις εισπράξεις του αγώνα με τον Αστέρα.
«Κάποια χρήματα θα πάρει το προσωπικό και τα υπόλοιπα είναι δικά σας», τους είπε και έφτιαξε ακόμη περισσότερο το κλίμα.
«Τα κεφάλια μέσα…»
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Άρη, παρότι με την προχθεσινή του νίκη στην έδρα του Ατρομήτου πήρε μία βαθιά ανάσα.
Οι Θεσσαλονικείς έμειναν ζωντανοί για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, όμως χρειάζονται να πάρουν το «τρίποντο» και στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αυτό θέλησε να τονίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι. «Εχουμε μια μέρα να το χαρούμε. Από Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) τα κεφάλια μέσα, γιατί δεν τέλειωσε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο 45χρονος προπονητής στους παίκτες και προσπάθησε να τους προσγειώσει.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές του αντέδρασαν, έδειξαν χαρακτήρα και έδωσαν απαντήσεις την πιο κρίσιμη στιγμή. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι καλύτερο, όμως δεν πρέπει να πάει στράφι αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.
Χθες οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου