Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η «Παοκτζού» Εύα Καϊλή στις δημόσιες σχέσεις της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη


i-paoktzou-eua-kaili-stis-dimosies-sxeseis-tis-omadas-toy-ivan-savvidiΜπορεί η συνεργασία της με τον ALPHA και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Δημήτρη Κοντομηνά να ήταν σύντομη ωστόσο η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Α' Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή, έχει ήδη «κλείσει» την επόμενη δουλειά της.Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ότι η όμορφη πολιτικός είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε επαφές με τον μεγαλομετόχο του ΠΑΟΚ που έχει αναλάβει το «Μακεδονία Παλλάς», Ιβάν Σαββίδη.


Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο έπειτα από αρκετές συζητήσεις με τον ρωσικής καταγωγής επιχειρηματία η κυρία Καιλή θα αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΠΑΟΚ, με εντολή του κ. Σαββίδη. Να τονισθεί ότι όταν η Εύα συνεργαζόταν με τον κ. Κοντομηνά τον είχε φέρει σε επαφές με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ λόγω των καλών της σχέσεων με την ομάδα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η πρώην βουλευτής γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες την γνωριμία έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Σίμος Κεδίκογλου σε πρόσφατη εκδήλωση παρουσία του πρωθυπουργού στο Μακεδονία Παλλάς.

Πάντως, η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο της κυρίας Καιλή έχει «θορυβήσει» την Ιπποκράτους καθώς είναι όλα τα θέματα είναι υπόσυζήτηση με την πολιτικό ενόψει των Δημοτικών Εκλογών.

Τουιτάρει τον... ΠΑΟΚ
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώην βουλευτής εδώ και δύο αγωνιστικές, σύμφωνα με το seleo.gr,  «ποστάρει» τα γκολ του ΠΑΟΚ στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου