Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Συναντήσεις της Έλενας Ράπτη



Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στις 11:45 με τον κ. Αθανάσιο Μπούρα, Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, τον οποίο ενημέρωσε για όλα τα βήματα προετοιμασίας που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με σκοπό την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας στο κρίσιμο αυτό κοινωνικό ζήτημα.  Ο κ. Μπούρας εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση που μια τέτοιου μεγέθους πρωτοβουλία προέρχεται από ένα μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας, δήλωσε πως παρά  τις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πραγματικά αξιέπαινες και έκανε κάποιες πολύ ουσιαστικές επισημάνσεις προκειμένου να εμπλουτισθεί το περιεχόμενο της εθνικής εκστρατείας για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.  
Στη συνέχεια στη 13:00, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Δημήτρη Σταμάτη, Υπουργό Επικρατείας. Η κ Ράπτη ανέπτυξε στον κ. Σταμάτη τους στόχους της πρωτοβουλίας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» και έκανε αναφορά στις δράσεις ενημέρωσης για τη χώρα μας, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο της Ευρώπης στην πρόσφατη συνεδρίασή του στις 14 Μαρτίου 2013 στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου