Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Έτσι θα αδυνατίσετε ενόψει καλοκαιριού!


Μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς πιο έυκολα από τα περιττά κιλά! Η σωστή προετοιμασία και παρασκευή του φαγητού
μπορεί να σε βοηθήσει στο αδυνάτισμα. Δες πως μπορείς να χάσεις κιλά με 8 κόλπα που θα κάνεις στην κουζίνα σου. 
1. Κόψε φρούτα και λαχανικά σε μικρά κομμάτια και συσκεύασέ τα στο ψυγείο σε ένα εμφανές σημείο. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που θα ψάχνεις κάτι να φας, θα αποτελούν την πιο γρήγορη, ελαφριά και υγιεινή επιλογή. 
2. Φτιάξε ένα μεγάλο μπολ με σαλάτα από διάφορα λαχανικά και διατήρησέ την στο ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να συνοδεύσεις ανά πάση στιγμή το φαγητό σου. 
3. Χρησιμοποίησε ζυγαριές και δοσομετρητές για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξεπεράσεις τις θερμίδες και την ποσότητα. 
4. Φρόντισε να έχεις συνέχεια χειροποίητα υγιεινά σνακ όπως ποπ-κορν, ψητούς ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα έτσι ώστε να μην καταφεύγεις σε παχυντικές λύσεις τις ημέρες που έχεις βραδινές λιγούρες. 
5. Καθάρισε τα ντουλάπια σου από αναψυκτικά και λιπαρά σνακς για να μην μπεις καν στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις. 
6. Συνήθισε να τρως σε πιάτα μικρότερου μεγέθους από το συνηθισμένο. 
7. Φτιάξε μεγαλύτερες ποσότητες υγιεινού φαγητού, το οποίο θα διατηρήσεις στο ψυγείο σου και έτσι δεν θα χρειαστεί να παραγγείλεις κάτι απέξω τις ημέρες που δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις. 
8. Μείωσε την ποσότητα του φαγητού σου πριν κάτσεις να φας. Για παράδειγμα, κόψε ένα κομμάτι από την πίτσα ή βγάλε μερικές πατάτες από τη μερίδα. Η απουσία της εικόνας του φαγητού μειώνει και την όρεξη.
Πηγή: faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου