Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΟΓΑ...

Θέμα συντονισμού με το καλημέρα του νέου κυβερνητικού σχήματος θέτει το ΠΑΣΟΚ κύκλοι του οποίου εξέφραζαν δυσαρέσκεια το απόγευμα της Τετάρτης για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην αντικατάσταση των διοικήσεων του ΕΟΠΥΥ και ΟΓΑ. Στελέχη του κινήματος σημείωναν, με εμφανή την ενόχλησή τους ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τις κινήσεις των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων και σημείωναν ότι το θέμα της συνεννόησης θα πρέπει να λυθεί άμεσα μια και καλή και στο υψηλότερο επίπεδο. Εννοώντας  σαφώς ότι προτίθεται να το πει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Άφηναν μάλιστα και μια προειδοποιητική βολή επισημαίνοντας ότι οι αλλαγές των διοικήσεων και οι τοποθετήσεις νέων περνούν από τη Βουλή και άρα χρειάζονται ευρύτερη συναίνεση και πάντως σίγουρα τις ψήφους των δύο κομμάτων της κυβέρνηση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ Βενιζέλος εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο λειτουργίας, του κόμματος σε σχέση με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση καθώς συγκαλεί σε σύσκεψη όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ( υπουργούς υφυπουργούς γενικούς γραμματείς κτλ) που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Στις συναντήσεις αυτού του είδους θα γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος σύμφωνα με το σχεδιασμό της Ιπποκράτους  ο κ Βενιζέλος θα δώσει γεύμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την επόμενη Τετάρτη ενώ προγραμματίζει και περιοδείες ανά την Ελλάδα αρχής γεννωμένης από την Κρήτη.

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου