Έντονη είναι η φημολογία στη Θεσσαλονίκη για πιθανή εμπλοκή του Πέτρου Κόκκαλη στην ΠΑΕ Άρης. Έξι μήνες μετά τις πρώτες φήμες που ήθελαν τον Πέτρο Κόκκαλη να… την ψάχνει για να ασχοληθεί με την ΠΑΕ Άρης, το σενάριο έκανε ξανά την εμφάνισή του. Σενάριο που θέλει τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να δραστηριοποιείται στους «κίτρινους».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα κυκλοφορούν, ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι αυτός που εδώ και καιρό
προσπαθεί να φέρει τον Πέτρο Κόκκαλη στον Άρη, ενώ τα σενάρια συνδέουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του με το ενδιαφέρον της οικογένειά του για το λιμάνι στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει, μάλιστα, μια φημολογία που θέλει τον Κόκκαλη να μπαίνει στην ομάδα, μέσω της επικείμενης ΑΜΚ.
Θετικός ο Μανιάς
Ο Μιχάλης Μανιάς, όπως έχει γράψει η «SportDay», είναι διακαής πόθος του Δημήτρη Ηλιάδη. Ο πρώτος σκόρερ της Football league, είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Με ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο, όπως ο Αρης», τονίζει και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις.
Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ενώ σήμερα στις 19:00θα πραγματοποιεί η πρώτη προπόνηση.
Πηγή: sport-fm.gr