Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εξαπολύει βόμβες με νέα του συνέντευξη ο Βύρων Πολύδωρας


Polidoras_athenspress.grΜιλάει:
Για τον Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα του τη Νέα Δημοκρατία. Επιτίθεται με φράσεις όπως δεν είναι “άνθρωπος κασέτα”, για ρεσάλτα ,αριβιστές νεοδημοκρατικούς επιβήτορες και τυχάρπαστους.Τη νέα Ελλάδα και τα σενάρια που προέκυψαν αμέσως μετά. Για το ενδεχόμενο διαγραφής του                         Για την επίθεση που δέχθηκε από μέρος των mediaΓια τη Χρυσή Αυγή και την Τρόικα για την οποία λέει ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται καθόλου Σε μία αποκλειστική του συνέντευξη στο athenspress.gr και στον Ρενάτο Λέκκα, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ εξαπολύει βόμβες και επιτίθεται σε όλους εκείνους που τον επέκριναν πρόσφατα.
Μιλάει για τον Αντώνη Σαμαρά και λέει ότι τον στηρίζει έστω και αν υποφέρει.
Επιτίθεται σε όσους χρησιμοποιούν νεολογισμούς με φράσεις και συνθήματα περί “Νέας Ελλάδας”.
Στην ερώτηση αν φοβάται αν τον διαγράψουν άπαντα με το θάρρος της γνώμης του και λέει : Δεν φεύγω από το κόμμα μου, δεν φτιάχνω νέο κόμμα γιατί δεν τους μοιάζω στη ΝΔ δεν είμαι άνθρωπος κασέτα. Όχι στην καριέρα των μελών της Παρέας.
Για τη Χρυσή Αυγή εμμένει στη θέση του που πρόσφατα διατύπωσε και επιτίθεται με χαρακτηρισμούς όπως δοτούς  ”Γκεμπελίσκους” σε εκείνους που τον επέκριναν.
Υποκύπτουμε στον εκβιασμό δεν διαπραγματευόμαστε καθόλου με την τρόικα απαντά όταν ερωτάται για το συγκεκριμένο θέμα.
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου