Ενδιαφέρεστε να μάθετε
για το κρασί, πώς φτιάχνεται και πώς η ποικιλία του σταφυλιού επηρεάζει
τη γεύση του; Θέλετε να ξέρετε πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για
κατανάλωση και πώς η ηλικία του και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν
τη γεύση του; Να γνωρίσετε πώς δοκιμάζουμε,
αξιολογούμε και περιγράφουμε ένα κρασί χρησιμοποιώντας το σωστό
λεξιλόγιο; Να μάθετε να συνδυάζετε σωστά τα κρασιά με τα τυριά;
Αν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις –ή ακόμη καλύτερα σε όλες- έχετε απαντήσει θετικά, τότε οι θησαυροί της οινικής γνώσης σάς περιμένουν στα σεμινάρια «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» με οδηγό την χημικό – οινολόγο - δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα! Τα δύο σεμινάρια οργανώνονται από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του «Κερνάμε Ελλάδα» στο Κιλκίς, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, στις 18:30 με 19:15 το πρώτο και στις 19:45 με 20:15 το δεύτερο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 23410 25305.
Αν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις –ή ακόμη καλύτερα σε όλες- έχετε απαντήσει θετικά, τότε οι θησαυροί της οινικής γνώσης σάς περιμένουν στα σεμινάρια «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» με οδηγό την χημικό – οινολόγο - δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα! Τα δύο σεμινάρια οργανώνονται από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του «Κερνάμε Ελλάδα» στο Κιλκίς, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, στις 18:30 με 19:15 το πρώτο και στις 19:45 με 20:15 το δεύτερο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 23410 25305.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου