Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μαζί για την εξουσία


Μαζί για την εξουσίαΗ διατήρηση των εύθραυστων εσωκομματικών ισορροπιών εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπήρξε το πρώτο μέλημα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεδρίασε εν όψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.
 Η πλευρά Τσίπρα διαβεβαίωσε ότι το κόμμα θα σταθεί  αγωνιστικά στο πλάι όλων των κοινωνικών ομάδων που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης ( βλέπε καθηγητές και γιατροί ). Έτσι
κρατά ικανοποιημένη και απασχολημένη την αριστερή πλατφόρμα, επιτρέποντας στον Αλέξη να συνεχίζει να οικοδομεί το πρωθυπουργικό του προφίλ, κάνοντας στροφή προς το ρεαλισμό.

Από την πλευρά της η αριστερή πλατφόρμα δεν είπε λέξη για την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών νέα πρόσωπα  που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια. Αποδέχθηκε έτσι πλήρως το σχεδιασμό που περιγραφόταν στην εισήγηση του τμήματος αυτοδιοίκησης που θα συζητηθεί και από την Κεντρική Επιτροπή.

Αλέξης και Παναγιώτης λοιπόν θα βαδίσουν χεράκι χεράκι για να διεκδικήσουν το φθινόπωρο την πιθανότητα νομής της εξουσίας, που τόσο επιθυμούν και οι δύο…


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου