Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Καθάρισε στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ



Σε ματς που στο μεγαλύτερο μέρος έμοιαζε αγγαρεία ο ΠΑΟΚ καθάρισε εύκολα εν τέλει την υπόθεση πρόκριση, με τέρματα των Γεωργιάδη, Βούκιτς και Νέτσιντ.Εξαιρετικός ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας, Σιαράβας, προχώρησε σε σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων, αλλά και μοιραίος στο πρώτο γκολ. Πολύ αργός ρυθμός στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες. Η Αναγέννηση πίεσε στο μισό γήπεδο
προσπαθώντας να εξαλείψει του κινδύνους μπροστά στην εστία του Σιαράβα.
Τρείς φάσεις με εκφραστή τον Νέτσιντ ήταν όλος ο ΠΑΟΚ, τις δύο έδιωξε αποφασιστικά ο Σιαράβας, ενώ άλλη μία πέρασε άουτ από τα πόδια του Τσέχου. Νωθρός ο δικέφαλος, με πιο κινητικό παίκτη τον Νίνη, ο οποίος πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του.
Τελικώς, ο δικέφαλος πήρε το προβάδισμα από το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Αναγέννησης στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Γεωργιάδης έπιασε την σέντρα σουτ (45'+1') και η μπάλα έφυγε άμεσα από τα χέρια του Σιαράβα για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του καλύτερου παίκτη της Καρδίτσας μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ίδια δεδομένα και στο δεύτερο μέρος με τον Νέτσιντ να είναι ...μοιραίος και τον Σιαράβα ωραίος, καθώς εξουδετέρωσε νέο τετ α τετ του Τσέχου. Ο άνθρωπος που δίνει λύσεις χτύπησε και στο Κύπελλο. Με τέρμα του Βούκιτς σε τρίτη διαφορετική διοργάνωση (Πρωτάθλημα, Europa, Κύπελλο) ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 2-0 (75'). Το τρίτο τέρμα ήταν υπόθεση του ανθρώπου που ενεπλάκη σε όλες τις σημαντικές ευκαιρίες του δικεφάλου, ωστόσο παρέμενε άσφαιρος. Ο Γεωργιάδης σέντραρε γλυκά και ο Νέτσιντ επιτέλους χρίστηκε σκόρερ για να φτάσουν οι γηπεδούχοι στο άνετο 3-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης(46’ Βούκιτς), Γκαρσία(79’ Τζαβέλλας), Νίνης(66’ Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ
Αναγέννηση Καρδίτσας: Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας(63’ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός(78’ Μπιτέλης)

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου