Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Βγαίνουν απο την ΔΗΜΑΡ οι «εκσυγχρονιστές»


dimarΈκλεισε τον δρόμο σε όσα στελέχη του εκσγυχρονιστικού χώρου είχαν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Αγίου Κωνσταντίνου το συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ Ένα απρόβλεπτο δώρο έκανε ο Κώστας Σημίτης στο ΠΑΣΟΚ με την ομιλία του από το βήμα του επιστημονικού και πολιτικού συμποσίου που διοργανώθηκε για την επέτειο της ιστορικής 3ης του Σεπτέμβρη.


Μέσα σε λίγες γραμμές… έβγαλε την ΔΗΜΑΡ από το κάδρο της Κεντροαριστεράς εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα της Αριστεράς αντέδρασε στην πρόσφατη κυβερνητική κρίση. Ο πρώην πρωθυπουργός απέδωσε σε αριστερό κονφορμισμό την στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς ερμηνεύοντας την αποχώρησή της από την κυβέρνηση ως αρνητική απάντηση στο ερώτημα για την βούλησή της να συμβάλει στην αναμόρφωση του προοδευτικού χώρου.
Με τα όσα είπε ο Κ. Σημίτης όχι μόνο “άδειασε” την ΔΗΜΑΡ αλλά ταυτόχρονα έκλεισε τον δρόμο σε όσα στελέχη του εκσγυχρονιστικού χώρου είχαν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Αγίου Κωνσταντίνου φλερτάροντας με την πιθανότητα να συμπορευτούν με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
Πάντως από την Δημοκρατική Αριστερά απέφυγαν να σχολιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος στο παρελθόν είχε δώσει το παρών και σε εκδήλωσή τους κι έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνουν την θέλησή τους να προχωρήσουν την σιτορία της συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλους με την συμμετοχή όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, εξαιρουμένου βεβαίως του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου