Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ενας νεκρός σε μετωπική λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στον Χορτιάτη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Πανοράματος - Χορτιάτη, περίπου στο ύψος του τερματικού σταθμού των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στον Χορτιάτη, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, με την εμπλοκή δύο λεωφορείων του ΟΑΣΘ και ενός αυτοκινήτου.
Περίπου στις 10.10, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το
Πανόραμα, στην προσπάθειά του να προσπεράσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ, της γραμμής Πανοράματος, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο λεωφορείο του Οργανισμού της ίδιας γραμμής. Ο οδηγός του δεύτερου λεωφορείου, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, βγήκε από το δρόμο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να πλαγιάσει, χωρίς να ανατραπεί. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, 23 ετών, ενώ έχουν τραυματιστεί ελαφρά τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά. Οι τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, χρειάστηκε η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου