Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στο νοσοκομείο της Εδεσσας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψης στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας ο κ. Τζιτζικώστας
αισθάνθηκε ζάλη και τάση λιποθυμίας. Αμέσως βγήκε έξω από τον ιερό ναό και διακομίσθηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Οπως αναφέρει το voria.gr, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολύ χαμηλή πίεση και αποφάσισαν να τον μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Αριδαίας για αναλυτικές εξετάσεις. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεοδονίας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, αφού βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του και του δοθεί η όποια αγωγή, εάν κριθεί αναγκαίο.
Ο κ. Τζικώστας ένιωσε έντονη ζάλη, λίγο μετά τη θεία λειτουργία στην πόλη, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Αριδαίας.
είναι –ευτυχώς- καλά στην υγεία του, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ζάλη που αισθάνθηκε στην εκκλησία ήταν αποτέλεσμα πεσμένης πίεσης και κούρασης.
Ο περιφερειάρχης είχε προγραμματίσει σήμερα να παραστεί στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης και ακολούθως να πραγματοποιήσει σε όλη την επαρχία περιοδεία.

Πηγή: .iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου