Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σημίτης: Δεν είναι δυνατή τώρα μια πολιτική διαπραγμάτευση

Νέα παρέμβαση κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος με άρθρο του στον Tύπο, υποστηρίζει ότι στην παρούσα φάση, η συγκυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει την όποια διαπραγμάτευση με την Τρόικα, καταθέτοντας καλά επεξεργασμένες και πειστικές προτάσεις
Παράλληλα υποστηρίζει ότι τυχόν αποχώρηση της χώρα μας από την ευρωζώνη, θα φέρει σοβαρότατες αρνητικές επιδράσεις στη χώρα και τους πολίτες , επικρίνοντας τα πολιτικά κόμματα που

υιοθετούν αυτές τις τις απόψεις, ωστόσο τονίζει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει ηρωικά από το ευρώ μόνο αν έφτανε στα επίπεδα αυτάρκειας των ΗΠΑ ή της Κίνας«Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και προσθέτει:
«Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την  ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης»


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου