Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

"Έχετε πάρει γενόσημα; Γιατί σας βλέπω ενθουσιασμένο κ. Τσίπρα!"

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκίνησε την ομολία του λέγοντας: "Ομολογώ ότι είχα ανησυχήσει λίγο γιατί η ροή της συζήτησης ήταν εξαιρετικά ήρεμη και ήσυχη αλλα ευτυχώς ήρθε ο κ. Τσίπρας και κατέλαβε το βήμα και επανέλαβε τις γνωστές χυδαιότητες και συκοφαντίες!" 


Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά η δική του στο ζήτημα των υποβρυχίων είναι ένα σχετικά όψιμο φαινόμενο δεν είχε συμβεί πριν τις εκλογές του 2012 παρα το γεγονός ότι είχε ασκήσει κρίσιμα υπουργικά καθήκοντα. Υποστήριξε μάλιστα ότι ήταν ευγενική φιλική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν υπουργός Άμυνας.

"Η επίθεση εναντίον μου κατέστη στοιχείο της στρατηγικής της εφόδου χωρίς αποτέλεσμα που χρειάζεται υλικό και καύσιμα.
Υπάρχει σήμερα μάλιστα μια νευρικότητα γιατί διαψεύδονται προσδοκίες. Υπάρχει μια καταφανώς εσφαλμένη αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο αδύναμος κρίκος. Μακάρι να έφταναν οι εμφανείς πολιτικές εξηγήσεις. Αν έφταναν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε συνετιστεί μετά την λίστα Λαγκάρντ", πρόσθεσε.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "υπάρχουν και άλλα κίνητρα που συνδέονται με την εξυπηρέτηση συμφερόντων που έχουν θιγεί από μένα και που δεν θέλουν σταθερότητα στην χώρα. Υπάρχει και το παιχνίδι με την δραχμή που συνεχίζεται συγκεκαλυμμένα. Συνεχίζεται επίσης το παιχνίδι με τις καταθέσεις".

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εστίασε στο θέμα των ναυπηγείων τώρα επειδή από πίσω κρύβονται σκοπιμότητες.

Εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: "Φτάσαμε στην άμεση αντιπαράθεση κατά την συζήτηση της άτυχους πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπα και μια φράση: "Βγήκατε νωρίς στην πιάτσα κ. Τσίπρα".


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου