Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Απόστολος Τζιτζικώστας: Θα επιλέξω τους άξιους, χωρίς κομματικές ταμπέλες

Συνεδρίασε σήμερα η περιφερειακή ομάδας της παράταξης Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, με αντικείμενο την προετοιμασία ενόψει των εκλογών του 2014. Στην ομιλία του προς τους συμβούλους και τα μέλη της παράταξης, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, στο έργο που αφήνουν πίσω τους αλλά και στο «αύριο», καθώς όπως ανέφερε έχουν μπροστά τους μια δύσκολη πενταετία. Δίνοντας
το στίγμα της επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι θα είναι «άτομα από όλους τους χώρους της κοινωνίας, χωρίς κομματικές ταμπέλες».
«Πολλοί, άξιοι και ικανοί, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, θέλουν να σταθούν δίπλα μας, να συμμετέχουν στο συνδυασμό μας και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Είναι άτομα από όλους τους χώρους της κοινωνίας, χωρίς κομματικές ταμπέλες. Εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μαζί με τα οποία θα είμαστε όλοι, πραγματικά χαρούμενοι να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα μας στις εκλογές. Θέλω να το ξεκαθαρίσω, οι συνεργασίες και οι συμπράξεις που θα γίνουν, θα είναι σε επίπεδο προσώπων, σε επίπεδο κοινωνίας, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση σε επίπεδο κομμάτων» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Θα είναι με βάση την ικανότητα και τη θέληση για προσφορά.Θα είμαστε λοιπόν, ένα καθαρά αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και μέχρι την κατάθεση του νέου συνδυασμού, όλοι κρίνονται καθημερινά».
Αναφερόμενος στις δοκιμασίες από τις οποίες πέρασε και η παράταξη, αλλά και ο ίδιος προσωπικά την τελευταία τριετία, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι από αυτές βγήκαν όλοι πιο δυνατοι και ενωμένοι.
«Βγήκαμε, από τις δύσκολες δοκιμασίες, πιο ενωμένοι. Αυτό είναι και το δείγμα της δυναμικής που κουβαλάει αυτή η ομάδα, του ήθους, της εργατικότητας, της αξιοπρέπειας και της διαφάνειας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους, για τη στήριξή σας και τη συνεργασία σας από την πρώτη κιόλας μέρα. Αποδείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που νικάει. Είμαστε μια γροθιά. Είμαστε μια ομάδα που παράγει έργο χρήσιμο για τη δοκιμαζόμενη κοινωνία» τόνισε.

Σχετικά με το έργο που επιτέλεσε η διοίκηση στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είπε: «Το έργο μας πλέον είναι ορατό σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και μπορούμε να περηφανευόμαστε γι' αυτό, όπως και για τη συνέπεια σε χρονοδιαγράμματα και διαχείριση των πολύτιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γιατί στην πράξη αποδεικνύετε και αποδεικνύουμε και ως ομάδα ότι είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας. Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, γνωρίζουμε τις ανάγκες, ξεπερνούμε εμπόδια, δουλεύουμε και φέρνουμε ουσιαστικές λύσεις. Μπροστά μας έχουμε μια σημαντική πενταετία.Και πρέπει να κρατήσουμε όρθια την αυτοδιοίκηση όχι μόνο για τον ίδιο το θεσμό, αλλά κυρίως για την κοινωνία και τους συμπολίτες μας. Να προσπαθήσουμε στη μεταμνημονιακή εποχή να εμπνεύσουμε, να βοηθήσουμε, να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε, για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης».

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου